Duurzaam geproduceerd
Gratis verzending vanaf €75
Achteraf betalen

Be unique, be Siemz

Dit is sinds een aantal jaar ons motto. Wij houden er van als kinderen kleding dragen waar ze zichzelf in kunnen zijn en waar ze zich lekker in voelen. Dit het liefst met een uniek randje, zodat je niet op gaat in de massa. Vanuit deze visie ontwerpen wij twee keer per jaar een kidscollectie voor kinderen van 0-8 jaar.

Siemz & Duurzaamheid
Onze kinderen zijn de toekomst. Dat betekent voor ons als volwassenen dat wij daarvoor sociaal verantwoordelijke en bewuste beslissingen nemen. Vanuit Siemz dragen wij een steentje bij door zo duurzaam mogelijk onze kleding te produceren. Wij produceren zo veel mogelijk onze kleding in ons eigen atelier in een klein dorpje in het Groene Hart, en waar dit niet lukt werken wij samen met kleine ateliers.

En wie zijn wij dan?

Wij is eigenlijk ik, Simone, de eigenaar van Siemz. Geboren in 1986, vrouw van Tino en moeder van Floris (2013), Teun (2014) en Jelle (2017). Maar zonder een geweldig team aan fotografen, naaisters, knipsters, boekhouders, meedenkers en critici zou Siemz lang niet zo succesvol zijn.

Met drie energieke jongens, een caravanstalling, een vakantiehuis in Noordwijkerhout, een moestuin, een avondje schaatsen en hardlopen en vrienden en familie vul ik de tijd die ik niet aan Siemz besteed op.

Onze winkel

Een echt stenen winkel hebben wij niet, maar je bent altijd welkom om langs te komen in ons atelier. Daarnaast zijn wij te vinden op een aantal beurzen, zoals We Are Pregnant in Utrecht, Huisje Boompje Baby in Groningen en de Swan market Utrecht. Houd onze socials in de gaten voor de data. Verder vind je ons merk in winkels door geheel Europa.

Locatie

Amstelkade 19
3652 MD Woerdense Verlaat

info@siemz.com

Duurzame
kleding

Onze kleding is gemaakt om lang mee te gaan en steeds opnieuw te worden gedragen.

Lokaal
geproduceerd

Wij produceren veel van onze kleding in ons eigen atelier in een klein dorpje.

Voor het
hele gezin

Onze kleding is unisex, zo kan het eenvoudig doorgegeven worden aan broertjes en zusjes